Trakteren

Een verjaardag, gezinsuitbreiding, een kind die naar school gaat. Een voor een mijlpalen die gevierd moeten worden. Een originele traktatie bedenken is niet altijd eenvoudig en vaak heb je  daar simpelweg geen tijd voor. Het voorwerk wordt je met deze ideeën uithanden genomen. Er rest alleen nog een avondje knutselen aan de keukentafel en jouw kind maakt de blits op school, opvang of partijtje met een van onze traktaties!

Watermeloen op een stokje

Fruitspiesjes maar dan anders

Kinderen zijn dol op fruitspiesjes. Het helpen snijden van het fruit, rijgen op stokjes en dan het uitdelen van de kleurrijke traktatie vinden kinderen leuk. Je kunt eindeloos variëren met fruit van het seizoen om de lekkerste fruitspiesjes te maken. Wij hebben alvast een aantal originele spiesjes op een rij gezet.

Potlood met letterkoekjes

Traktatie naar school gaan

Hiep hiep hoera! Jouw kind wordt vier jaar en dat mag gevierd worden. Zoek je een leuke traktatie om afscheid te namen van vriendjes en vriendinnetjes op het kinderdagverblijf? Wij helpen je alvast op weg met deze leuke creaties.

Traktatie juf soep met soepstengels

Traktatie juf of meester

Kind jarig? Een leuke traktatie voor de juffen en meesters mag niet ontbreken. Het is soms wel een hele klus  om daar een leuke, creatieve invulling aan te geven. Daar hoef jij je vanaf nu geen zorgen meer om te maken, want hier vind je originele traktaties om de juffen en meesters mee te verwennen.

Ijsco gevuld met popcorn

IJshoorn zonder ijs

Verras klasgenootjes, vriendjes en vriendinnetjes met deze super lekkere ijsjes. De verrassende vullingen smelten niet, maar dat maakt ze er zeker niet minder lekker op! Popcorn, cakejes, snoep of fruit. Welke vulling je ook kiest, de ijsjes zullen er feestelijk uitzien en bovendien erg lekker smaken.