Paas cake pops

Cake pops zijn helemaal hot en mogen tijdens de paasdagen niet ontbreken. Versierd als vrolijke kuikens en kleurrijke paaseieren, deze zoete lolly’s toveren een lach op elk gezichtje!

Hoe maak je deze Paas cake pops?
Cake pops kun je op allerlei manieren maken, bijvoorbeeld met een cake pop maker en een kant en klare mix, zoals de cake pop compleet van Dr. Oetker. Maar je kunt ook met dit basisrecept je eigen cake pops maken. Heb je geen tijd om zelf een cake te bakken? Geen nood!  Verkruimel 1 pak kant-en-klare cupcakes (ongeveer 320 gram) en meng deze met 3 eetlepels aardbeienjam tot een egale massa. Draai er balletjes van (16 stukjes) en laat minimaal 30 minuten opstijven in de koelkast. Steek de stokjes in de koude balletjes en laat jouw fantasie de vrije loop. Bedek de cake pops met frosting of cake melts en versier naar wens.

Cake pops versierd voor Pasen