Mango-aardbei ijslolly

Mango en aardbei. Twee heerlijke zomervruchten die bovendien uitstekend bij elkaar passen. Maak heerlijke mango ijslolly’s met een vleugje aardbei in een handomdraai.

Dit heb je nodig
2 rijpe mango’s (hoe rijper hoe zoeter)
2 handjes vol aardbeien
Staafmixer
IJslolly vormpjes

1. Schil en ontpit de mango’s. Snij deze in blokjes en pureer met de staafmixer. Zet het mengsel even opzij.

2. Was de aardbeien en ontdoe ze van hun kroon. Pureer de aardbeien met de staafmixer. Zet het mengsel even opzij.

3. Vul de  ijslolly vormpjes voor de helft met de gepureerde mango. Schenk voorzichtig een scheutje gepureerde aardbei bij, vervolgd door nog een beetje mango.

4. Steek de stokjes in de vormpjes en vries de ijsjes circa 6-8 uurtjes in.

Variatietip: Draai de smaken om. Maak een aardbeienijsje met een vleugje mango, hiervoor heb je dan wel 1 tot 2 bakjes aardbeien nodig en ongeveer een halve mango.