Paasmandjes

Met Pasen kan een speurtocht naar eieren niet ontbreken. Maak in een paar stappen een leuke mand om de gevonden eitjes, snoepjes en chocolaatjes in te verzamelen. Zijn de kinderen te jong om het mandje zelf te knutselen? Laat ze deze versieren met vrolijke paasstickers!

Wat heb je nodig?
Gekleurd papier of hobbykarton
Schaar
Potlood
Liniaal
Lijm
Paasstickers

1. Knip een het papier of karton tot een vierkant, voorbeeldafmeting 21 x 21 cm. Teken een raster van negen gelijke vierkanten(7 x 7 cm) op het papier. Knip de middelste vierkant in aan zowel de boven- als onderkant van het papier.

2. Knip een het papier of karton tot een vierkant, voorbeeldafmeting 21 x 21 cm. Teken een raster van negen gelijke vierkanten(7 x 7 cm) op het papier. Knip de middelste vierkant in aan zowel de boven- als onderkant van het papier.

Paasmandje raster

3. Vouw vervolgens de hoeken om de ingeknipte vierkanten heen en bevestig met lijm (plakband kan uiteraard ook). Bevestig een smalle streep papier of karton aan de mand voor een hengsel. Laat jouw kind het mandje versieren met vrolijke paasstickers. Nou snel de paaseieren zoeken!

Paasmandje af